Снимка БулфотоИзвестна журналистка се завръща на синия екран.Популярната телевизионна журналистка Лора

...
Снимка БулфотоИзвестна журналистка се завръща на синия екран.Популярната телевизионна журналистка Лора
Коментари Харесай

Лора Крумова се завърна в Нова Тв

Снимка Булфото

Известна журналистка се завръща на синия екран.

Популярната телевизионна журналистка Лора Крумова се причислява към екипа на Нова. Със солидния си над 20-годишен опит в основаването и продуцирането на телевизионно наличие, тя ще започва предаването " На фокус с Лора Крумова “ като създател и водещ. Оригиналният седмичен формат дава поръчка за мощна журналистика и журналистическа прозорливост, които следват най-хубавите модерни модели в медийния бранш. Той ще бъде програмиран в следобедния часови пояс в неделя и ще започва в ефира от есенния ефирен сезон.

" Всички познават Лора Крумова и нейните професионални качества. Завръщането й  е явен знак за журналистическия стандарт, който постановяваме “ – разяснява Илия Дафов, основен продуцент " Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп, написа plovdiv24.bg.

" Връщам се в часови пояс, който познавам добре. Вълнувам се от това, което следва “ – сподели Лора Крумова.

Журналистическата кариера на Лора Крумова е обвързвана с малкия екран в продължение на повече от 10 години. В медията стартира като външнополитически кореспондент. Пет години по-късно към този момент е лице на утринния блок " Здравей, България “, където има  професионалния късмет да си партнира с емблематичните публицисти Георги Коритаров и Милен Цветков. През пролетта на 2015 година, дружно с Галя Щърбева, дава начало на авторското предаване " Комбина “. Зрителите я познават и като водещ на уикенд формата " Събуди се “. През годините е била създател и водещ на предаванията " Тази събота “ и " Тази неделя “, както и зам. основен редактор на " Шоуто на Николаос Цитиридис “ по bTV.

Тя е копродуцент на поредици от документални филми в три национални акции против пазаруването на гласове (Разследваща публицистика – Местни избори – Кметове на фокус/2015; Гражданско общество против пазаруването на гласове/2013; Разследваща публицистика против пазаруването на гласове/2011). През 2015 година е оповестена за Жена на годината в категория " Медии “ в обичайния конкурс на сп. GRAZIA.

Лора Крумова е приключила публицистика в СУ " Св. Климент Охридски “. През 2003 година отпътува на едногодишна специализация по публицистика в Аризонския държавен университет, Съединени американски щати. Тя е съосновател на магистърската стратегия по публицистика, продуцентство и финанси към Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанс.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР